OVER MIJ

Welkom, lieve jij, op mijn website. 

 

Mijn naam is Meja Versendaal. Ik ben 59 lentes jong, gelukkig getrouwd, moeder van 3 dochters en oma van 7 schatten van kleinkinderen.

Vanaf mijn 18e ben ik verknocht aan bewegen en altijd op zoek naar een ontspannen en fit lijf. Voor mij zit dit in gezonde voeding, yoga, wandelen en joggen.

 

Maar wie kent het niet, een vol hoofd? En dat je denkt dit even weg te lopen, te zwemmen, dagje sauna of zelfs proberen je hoofd thuis te laten als je op vakantie gaat. Maar zo werkt het helaas meestal niet.

In oktober 2016 ben ik in aanraking gekomen met de Bars van Access Consciousness en sindsdien weet ik weer wat een leeg hoofd is. Oude meuk en shit overboord gooien, in de meeste gevallen is het niet eens van jezelf.

Ruimte in je hoofd, geeft ook verschuivingen in je lichaam, een relaxed lichaam met minder pijntjes en ongemakken. Wij wonen in ons lichaam en dat lichaam geeft ons juist zo vaak seintjes. Wat als jij eens leert om hier ook beter naar te luisteren? Simpelweg aan je lichaam te vragen of wat je voelt wel van jou is?

Ervaar het zelf met een bars-behandeling of volg de 1-daagse cursus zodat je de techniek zelf ook in je handen krijgt. Een waardevol goed voor jouzelf en je naasten.