ACCESS LICHAAMSPROCESSEN

Naast de BARS, zijn er nog talloze lichaamsprocessen te behandelen via Acces Conciousness. Ik heb er ruim 50 tot mijn beschikking, ze zien er simpel uit en dat zijn ze eigenlijk ook. Simpel in uitvoering, groots in effect.

Zonder geavanceerde studies of trainingen heeft iedereen de capaciteit zichzelf of anderen te helen. Al deze processen zijn energetisch en werken net als de Bars. Deze processen kunnen dingen dynamisch ontsluiten, klaren en veranderen, simpel door energieën uit te wisselen en het lichaam aan te raken en te vragen wat het nodig heeft.

 

Dus, heb je last van onverklaarbare ongemakken?

Herstel je slecht na een ingreep of ziekte?

Werkt je immuunsysteem niet optimaal?

Lig je in de clinch met je hormonen?

Acute of chronische blessure?

Allergieën, hyperventilatie, traumaverwerking?

Al tijden willen stoppen met roken?

Of wil je gewoon heerlijk ontspannen en nieuwe energie opdoen en je lichaam laten vertellen wat het nodig heeft?

Kom dan gerust eens langs voor een lichaamsproces. Een van de vele lichaamsprocessen die ik geef is de Correcting Vision, hieronder vind je daar meer informatie over.

Correcting Vision 

Dit proces is een proces voor de ogen maar het helpt ook om je visie op je leven/de wereld te corrigeren. Het zijn in feite 15 processen in 1.

De holistische oorsprong van oogproblemen heeft te maken met hetgeen er is in je leven dat je niet meer wilt zien/waar je je ogen voor sluit. Je ogen zijn gekoppeld aan je lever en aan je nieren. Stress heeft effect op de lever en je lever staat weer in connectie met je gezichtsvermogen. Je nieren staan voor je emotionele ontgifting.

Gary Douglas, de founder van de Access Conciousness kon na 3 behandelingen van ongeveer 60- 90 minuten zijn bril opzij leggen. Gecombineerd met een ander proces kan het traumatische oogbeschadigingen verhelpen. 

Wie ervaart er allemaal oogproblemen? Hoeveel mensen en kinderen dragen een bril? Waar sluit je ogen voor, wat is het wat te confronterend en oogsluitend voor je is? Welke bijdrage is dit proces voor jou en de mensen in je omgeving?

Je bent van harte welkom bij Praktijk Meja voor een lichaamsproces.