ACCESS ENERGETIC FACELIFT

De Energetisch Facelift is een pareltje onder de lichaamsprocessen van Access Consciousness®.

Wat doet dit proces?

Het verjongt en revitaliseert de cellen van binnenuit, daardoor is

vermindering van rimpels en lijntjes mogelijk. Ik heb toch helemaal geen rimpels, zal je denken. Na het volgen van deze behandeling kan ik uit ervaring spreken, na 2 behandelingen voelde ik al direct dat deze behandeling verder gaat dan uiterlijk!

De energetische facelift behandelt de weefsels, versterkt het hele lichaam en keert de gevolgen van het ouder worden. Het zijn zachte aanrakingen op het gezicht, de hals en de decolleté.

 

Er worden 30 verschillende energieën gevraagd om te gaan stromen die de cel structuur van het gezicht en het gehele lichaam veranderen en de natuurlijke stroming van energie herstellen in en rond het lichaam. Het is een zeer ontspannende behandeling, je zal je energieker voelen na de

behandeling en het geeft meer helderheid van geest!

Deze facelift werkt ook op jouw organen en verjongt van binnen naar buiten.

Je zal meer dankbaarheid voor jouw lichaam ervaren en onzekerheden zullen minder worden of verdwijnen. Ook blijft het lichamelijk effect niet bij een verjongd gezicht, het gehele lichaam zal ontspannen en energiek aanvoelen.

Vanuit Access Consciousness zegt men dat de resultaten blijvend zijn na 20 energetische facelift behandelingen. Zonder botox of andere kunstmatige medische ingrepen er stralend uitzien. Hoe wordt het nog beter?

Wat kun je verwachten?

Elke behandeling is anders, ongeacht hoe vaak je dit proces hebt laten doen, telkens zul je weer andere prachtige resultaten zien verschijnen!

De Access Energetic Facelift is veilig voor iedereen, alle leeftijden en goed samen te gebruiken met welke andere behandeling dan ook.

Ook kan je dit proces in een dag zelf leren, je geeft 2 behandelingen, krijgt er 2 en ontvangt cursusmateriaal en een certificaat. Hierna kan je de behandeling geven in privésfeer, maar bijvoorbeeld ook aanbieden in je bestaande praktijk of er een business mee beginnen. De cursus bedraagt €260.