WAT IS ACCES CONSCIOUSNESS?

Access Consciousness biedt pragmatische tools om alles in je leven te veranderen en om alles waarnaar je verlangt te creëren op een andere en makkelijkere manier. Door het toepassen van specifiek energetisch lichaamswerk (zoals de Bars) begin je juist daar te ontsluiten waar je vastzit in bepaalde beperkingen.

Een andere kijk op het leven

Access Consciousness geeft je een andere kijk op het leven. Het geeft je de mogelijkheid om dingen te veranderen waar je al zo lang mee worstelt. Het helpt je om alles waar je naar verlangt te realiseren op een andere en gemakkelijkere manier. Ben jij klaar om hogere niveaus te betreden qua persoonlijke kansen en mogelijkheden? 

 

Een wereld creëren van bewustzijn en eenheid

Het doel van Access Conciousness is om een wereld te creëren van bewustzijn en eenheid, waar alles mag bestaan en niets wordt veroordeeld. Zodra je geen oordeel meer over iets hebt, kun je kijken naar alles en het zien zoals het is; niet zoals jij wilt dat het is, niet voor wat het zou moeten zijn, maar gewoon zoals het is. Vanuit deze ruimte kun je alles veranderen en creëren wat je in je leven wenst; groter dan wat je op dit moment hebt en meer dan wat je je kunt voorstellen. 

 

Oprichting en wereldwijd succes

Gary M. Douglas is de bedenker en oprichter van Access Conciousness. Hij begon hiermee in 1995 en kreeg een paar jaar later versterking van mede-oprichter Dain Heer in 2000. Acces Conciousness is een wereldwijde beweging, gecreëerd door elk invidu dat meedoet. De laatste jaren is Access Conciousness enorm gegroeid en wordt het actief aangeboden in 170 landen over de hele wereld. Elke individuele facilitor is onderdeel van deze groeiende, wereldwijde beweging.

Access Conciousness zorgt ervoor dat je loskomt van beperkingen en openstaat voor alles wat er mogelijk is.Des te meer vragen je stelt, des te meer keuzes zijn er beschikbaar, des te meer bewustzijn krijg jij van de mogelijkheden. Access Consciousness biedt je mogelijkheden om volledig bewust te worden zodat je kunt functioneren zoals het bewuste wezen dat je werkelijk bent.

Lees hieronder meer over verschillende Access Consciousness-behandelingen.