ACCESS BARS

Er zijn twee dingen die alles in je leven zullen veranderen: keuze en Access Bars. Ontdek het eenvoudige lichaamsproces dat de wereld aan het veranderen is.

Waarom?

Een Bars® sessie geeft je in het slechtste geval een heerlijke ontspanning, wat altijd fijn is voor lichaam en geest. In het beste geval kan een Bars® sessie jouw leven veranderen en het leven voor jou makkelijker, vrolijker en glorieuzer maken. Hoe wordt het nog beter dan dat?

Hoe?

Tijdens een Bars® sessie lig je (in je kleren) comfortabel op je rug op een massagetafel. Het hoofd wordt zachtjes aangeraakt op 32 verschillende punten. Deze punten bevatten alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit gehad hebt. Al deze dingen zijn opgeslagen in de vorm van energie. Door het aanraken van de punten, gaan de banen tussen de punten stromen en kunnen zo hun energie loslaten.

 

Alles wat voor jou overbodig is en waarvan jij (bewust of onbewust) bereid bent het los te laten, zal verdwijnen. Je krijgt hierdoor meer ruimte in je hoofd en ook de energie die eerst ‘opgeslagen’ was krijg je terug! Vergelijk het maar met het opruimen en defragmenteren van een harde schijf. Je verwijdert overbodige dingen en creëert daardoor ruimte voor nieuwe dingen, ook werkt je computer weer sneller dan voorheen. Wil jij ontdekken hoeveel jij kunt loslaten?

Wanneer?

Wanneer je maar wilt! Wanneer jij er behoefte aan hebt je te ontspannen en/of een makkelijker leven te gaan leiden. Er zijn geen redenen waarom je het niet zou kunnen doen. Access Consciousness Bars® kan naast ontspanning ook verlichting en zelfs verlossing bieden bij uiteenlopende ongemakken. Bijvoorbeeld bij add/adhd, bij pijn in het lichaam, bij (klachten bij) zwangerschap, wanneer je vaak moe bent, slecht slaapt, hoofdpijn/migraine hebt, gestrest bent, moeite hebt met keuzes maken, te veel nadenkt, relaties niet lekker lopen, je niet blij bent met jezelf enzovoorts.

 

Ook kinderen en baby’s hebben veel baat bij de behandeling, ze zijn bijvoorbeeld rustiger, slapen beter, leren makkelijker, luisteren beter en hebben meer zelfvertrouwen. Dit zijn slechts een paar voorbeelden, er zijn echt oneindig veel mogelijkheden. Wil jij ze ervaren? Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Ja dat vond ik ook, en nu heb ik er een praktijk mee! Geloof mij liever niet op mijn woord, ga het zelf ervaren.

Probeer het eens!

De sessies zijn per persoon en per keer verschillend. Je hoeft niet te vertellen waarom je een sessie wilt en tijdens de sessie hoef je niet te praten, maar het mag natuurlijk allemaal wel!

 

Wil je zelf deze waardevolle techniek in eigen handen krijgen? Volg dan de 1-daagse opleiding en word zelf Bars Practioner. Lees verder onder 'cursus'. 

 

​© 2018 door Praktijk Meja - Meja Versendaal